Актьорът Уентуърт Милър уби всички надежди, че някога ще се върне

...
Актьорът Уентуърт Милър уби всички надежди, че някога ще се върне
Коментари Харесай

Уентуърт Милър бяга от затвора - и от хетеро ролите

Актьорът Уентуърт Милър умъртви всички очаквания, че в миналото ще се върне още веднъж в ролята, с която стана звезда в „ Бягство от пандиза “. Направи го с обява в своя акаунт в Инстаграм през миналия уикенд, под формата на публично изказване. 

„ Не за друго, но просто към този момент не желая да играя хетеросексуални герои. Техните истории са разказвани (многократно) “. 

Сериалът " Бягство от пандиза “ се излъчваше по Fox от 2005-а до 2009 година и за малко се завърна отново там през 2017 година за пети сезон. Говореше за още един сезон, само че през 2019 година това беше отречено. После пристигна коронавирусът. 

През септември Доминик Пърсел, който игра братът на героя на Милър в сериала, обяви в Инстаграм, че ще взе участие в нови епизоди, само че малко по-късно изтри известието си. Оттогава почитателите се молят, призовават и упорстват за шести сезон, само че Милър, който разкри обществено, че е гей през 2013 година, съобщи, че даже и това да се случи, той няма да взе участие. 

„ Няма да има повече Майкъл. Ако сте били почитател на шоуто, надявайки се ще има още сезони... разбирам разочарованието ви — написа той в Instagram - Съжалявам. Но ако страдате, тъй като сте се влюбил в фиктивен „ естествен “ мъж, изигран от същински гей... това си е ваша работа “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР